JellyPages.com

Friday, November 10, 2017

Kambing Perap Menyengat Gombak

Hai gaisss, bertemu kembali ye kita :) Alhamdulillah, harini saya nak share kat korang #kambingperapmenyengat ni.. Walawehhhhh, sedapp bak hangggg ☺


Paduuu komen abg niii :D berhantuuuu dibuatnyeee
Kambing Perap Menyengat Tersengat beb :D

Saya pun dah rasa weh, sedap gilerrr.. x cukup 500g makan 2 org.. Nak 1kg sorang nampaknyeee..hahaha
Uollsss x percaya, meh saya share feedback akak2 kita ni tauuu :*

One of my friend dah try tauuu :D

Agent2 COD kambing untuk customer2 yg hantu kambing tau

Kesian hakak ni, menyesal katenye :D

Alhamdulillah, kambing perap semakin mendapat sambutan di hati rakyat2 Malaysia terutamanya..hehe
Doakan bisnes kami dan urusan kami imudahkan ya Allah ;)

Sape2 berminat nak rasa kambing perap menyengat kami, sila roger yee.. Nanti kami detailsss untuk uolsss contact ❤ Nak contact agent2 tempat uolsss pon boleh.. Lagi senang COD kan? xde la caj penghantaran..hihi

Amacam?? Meleleh tak? hihi
Blogger terkenal pon dah cuba.. uoollss bile lagi? hehe
Setakat itu sahaja sharing saya harini tau.. Berminat, roger2 laaa..Ok la, selamat sore

KAMBING PERAP MENYENGAT!!
 
🐐🐐🐐🐐🐐

Produk Sejuk Beku
💯 % Produk Muslim 
Rempah Istimewa
Mudah & Lazat

RM 45.00 - 1000gram / 1kg
RM 25.00 500g

Caj penghantaran RM5 - RM10

Sekali Makan Mesti Menyengat Sampai Teringat-Ingat.
☎  WhatApps 


#qaleenaskitchen #kambingperapmenyengat #kambingbakar #agentgombak #agentbangi #agentkl


Friday, March 31, 2017

Al-Raessa Instant Loose



"DALAM TEMPOH 15 SAAT, ANDA PASTI BERJAYA MEMAKAI SHAWL DENGAN KEMAS, RINGKAS DAN ANGGUN"


Apa yang membuatkan Al-Raessa instant loose shawl RARE?

  • LABUH depan & belakang
  •  muka / side LOOSE 
  • flowly & MUDAH bentuk
  • jahitan kemas
  • pinless
  • material best
  • colour INTREND
  • tidak licin & jatuh terletak
   
____________________________

KENAPA ANDA WAJIB BELI #alraessainstantloose KALI NI ?

____________________________
.
.
💕COLOUR yang superrr HOT 
.
💕MATERIAL telah diupgrade kepada yang lebih baik 
.
💕TAK JARANG
.


Type:  instant loose shawl
Material: premium chiffon korea
Size:  2.3mx0.80m
Opacity: 4/5 
Price:  RM 49/pcs  exclude postage

Nak tambah purdah? Tambah rm 10 sahaja ðŸ˜Š


Macam mana nak order?

Hantar ðŸ‘‡
Tarikh order:
Nama:
Alamat:
No.tel:
Order:
Back up order:  

Whatsapp 0139708949



Thursday, March 30, 2017

Persediaan Perkahwinan

Hai awak2 semua :) Assalamualaikum

Lamenya rasa tak menulis kat sini...hihi.. Alhamdulillah saya masih sihat walafiat ;) Semoga kalian juga begitu.. Dan entry kali ini, entry persiapan saya nak kahwin :D Seronok tak terkata ye dak?

So far semua persiapan Mama yang buat memandangkan saya bekerja kat KL sekarang :( Tak dapat nak buat semua..sob sob sob.. Kerja apa? Kerja kat PNB as SL1M Trainee uoollss.. Alhamdulillah, duit elaun selebihnya saya simpan untuk kahwin lah, ape lagi kan.. Nak kahwin kena la saving sikit2..hoho

Apa2 pon alhamdulillah ujian HIV dah settle semalam :) Senyum lebar sebab dah settle, tinggal nak cop tok ketua dan hantar kat pejabat agama nak book tok kadi.haha.. nanti tok kadi larii bohh, naya aku.. Ni dah masuk bulan 4, 3 bulan lagi bohh.. pejam celik pejam celik kahwin dah wehh.. Umur pon dah 24 tahun. Dan alhamdulillah impian nak kahwin before 25 tercapai juga..


Semoga Allah mudahkan urusan saya nak kahwin tahun ni. Doakan saya tau uoollss :) Kahwin dengan orang yg sayang dan cinta saya. Akhirnya saya dah jumpa, terima kasih ALLAH.

Anyway, saya cuma kena beli barang2 hantaran je ni,.. Kad kahwin tak buat lagi.. haha.. Takut aku nak buat last minute. Naya aku..uwaaaa.. InshaAllah semua baik2 kan.

Counting days