JellyPages.com

Thursday, March 30, 2017

Persediaan Perkahwinan

Hai awak2 semua :) Assalamualaikum

Lamenya rasa tak menulis kat sini...hihi.. Alhamdulillah saya masih sihat walafiat ;) Semoga kalian juga begitu.. Dan entry kali ini, entry persiapan saya nak kahwin :D Seronok tak terkata ye dak?

So far semua persiapan Mama yang buat memandangkan saya bekerja kat KL sekarang :( Tak dapat nak buat semua..sob sob sob.. Kerja apa? Kerja kat PNB as SL1M Trainee uoollss.. Alhamdulillah, duit elaun selebihnya saya simpan untuk kahwin lah, ape lagi kan.. Nak kahwin kena la saving sikit2..hoho

Apa2 pon alhamdulillah ujian HIV dah settle semalam :) Senyum lebar sebab dah settle, tinggal nak cop tok ketua dan hantar kat pejabat agama nak book tok kadi.haha.. nanti tok kadi larii bohh, naya aku.. Ni dah masuk bulan 4, 3 bulan lagi bohh.. pejam celik pejam celik kahwin dah wehh.. Umur pon dah 24 tahun. Dan alhamdulillah impian nak kahwin before 25 tercapai juga..


Semoga Allah mudahkan urusan saya nak kahwin tahun ni. Doakan saya tau uoollss :) Kahwin dengan orang yg sayang dan cinta saya. Akhirnya saya dah jumpa, terima kasih ALLAH.

Anyway, saya cuma kena beli barang2 hantaran je ni,.. Kad kahwin tak buat lagi.. haha.. Takut aku nak buat last minute. Naya aku..uwaaaa.. InshaAllah semua baik2 kan.

Counting days